Een schat aan inspiratie en reiservaringen, voor moeders door moeders.
TOP

About me

Welkom op Mom’s TravelTreasures!

Samen herinneringen opbouwen, de mooiste en leukste plekjes op aarde bezoeken en nieuwe culturen en ervaringen opdoen. Wat is er nou leuker om dat samen met je kinderen te delen? Met deze blog wil ik mama’s (en papa’s) zo veel mogelijk inspiratie geven om een mooie reis of stedentrip te maken, grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Dat kan natuurlijk het beste als je de echte reiservaringen leest, ervaringen van moeders en door moeders. Alleen zij weten wat echt belangrijk is voor je kroost, welke hotspots een groot succes zijn en welke plekjes je echt niet mag missen. En dan proberen we ook net even iets verder te gaan dan de standaard reisjes. We willen natuurlijk wel zo veel mogelijk een schat aan unieke herinneringen opbouwen. En het mag best ‘hip & happening’ zijn, want hé we werken er hard voor.

En ik? Ik ben moeder van drie kinderen, een meisje van 10 jaar en twee jongens van 8,5 en bijna 6 jaar oud. Ook loopt er nog een Labrador in huis rond van net 1 jaar. Lekker druk, want daarnaast heb ik ook nog een baan bij een ICT-bedrijf waar ik vier dagen per week werk. Reizen wilde ik al heel mijn leven. Na mijn HEAO kon ik eindelijk echt de wereld gaan ontdekken. Eerst een jaar in Spanje gestudeerd en daarna nog 1,5 jaar een wereldreis gemaakt waar ik echt de mooiste plekjes heb gezien en veel bijzondere dingen heb meegemaakt. Van jongs af aan gaan de kids al mee op reis naar verre bestemmingen en ze vinden het gelukkig ook geweldig. Onze reizen zijn vaak een mix van luxe en infinity pools gecombineerd met wat er maar op ons pad komt. Eten bij een lokale familie thuis, in een relaxed strandhutje, rondtoeren op een scooter of varen in een simpel vissersbootje. Van alles wat, zolang we maar veel zien en meemaken.

Dus… stay tuned, laat je inspireren en heb je tips voor een nieuwe hotspot of wil je mee bloggen, laat het dan snel weten via danielle@intranetwork.nl!

Veel liefs,

Danielle